Ron van de Water

Vanuit mijn brede ervaring in HRM is mijn interesse gegroeid in het verspreiden en delen van kennis op het gebied van management- en loopbaanontwikkeling, met speciale aandacht voor de preventie van stagnatie en het bevorderen van innovatie. Deze interesse vertaalt zich in mijn rol als werkdokter, ondernemer en auteur.
In 2000 besloot ik mijn ambities te vertalen in een eigen onderneming, Learnworks BV, waar wetenschappelijke kennis en professionele ervaring worden omgezet in concrete HRM-producten en diensten, waaronder geavanceerde testmodules.

Gesteund door een aantal gespecialiseerde professionals treed ik op als architect, regisseur, trainer, counsellor en strategische coach op het gebied van mens en organisatie. Daarbij maak ik gebruik van diverse instrumenten, voor een belangrijk deel in eigen R&D ontwikkeld. Centraal in mijn benadering staat het besef dat de ontwikkeling van mensen moet bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie en omgekeerd. Mijn aanpak wordt omarmd door een groeiend aantal opdrachtgevers in industrie, dienstverlening en non-profit organisaties.